1915 watches

Nadat de oprichters van 1915 watches in het jaar 2015 een houten zonnebril kochten, ontstond aan de keukentafel eveneens het idee voor gekleurde, houten horloges. De mogelijkheden werden meteen onderzocht en niet lang daarna was het eerste ontwerp van een horloge met een minimalistische, kleurrijke wijzerplaat een feit. De keuze voor de kleurrijke uitstraling is niet voor niets. De welbekende Bollenstreek met haar prachtige bloemenvelden vormt een belangrijke inspiratiebron.

1915 watches: kleurrijke, houten horloges

Het merk biedt met haar verschillende collecties een verscheidenheid aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan bordeauxrode of grijze wijzerplaat. En wat het merk nóg bijzonderder maakt, zijn de unieke materiaalkeuzes. Naast dat de horloges van hout zijn, zijn sommige wijzerplaten van natuursteen, of bedekt met bijvoorbeeld katoen of spijkerstof.

Persoonlijk en duurzaam

1915 watches gelooft niet in massaproductie. Elk horloge wordt met uiterst grote zorg ontworpen en geproduceerd. Een duidelijke focus op detail is hierin erg belangrijk. Het gebruik van hout met een zogenoemd FSC-keurmerk, maakt dat u ook voor een duurzaam product kiest, omdat het hout uit een verantwoord beheerd bos komt.

Op zoek naar een mooi, bijzonder en duurzaam horloge? Kies voor 1915 watches. Kom gerust eens langs om ze te bewonderen.